Interventie

Pour le formulaire Français cliquez ici.

Indien u een interventie (herstelling ter plaatse) wenst aan te vragen, gelieve onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

Na verzending ontvangt u een bevestigingsmail met een toegewezen code.

Prijs van de tussenkomst, aanvaard door de aanvrager

Reiskosten (exclusief btw):
  • 60,00 EUR tot max. 25km
  • 95,00 EUR tot max. 50km
  • 130,00 EUR tot max. 100km
  • 170,00 EUR vanaf 100 km
  • 230,00 EUR voor Luxemburg en Nederland
  • Neem voor Frankrijk contact met ons op
Arbeid: € 60,00 per uur. 30,00 EUR per begonnen half uur.

Verzoek om tussenkomst tijdens de garantieperiode

Bij een verzoek tot tussenkomst tijdens de garantieperiode zijn de reiskosten in ieder geval voor rekening van de aanvrager. De aanvrager verbindt zich ertoe de arbeidskosten en eventuele onderdelen te betalen indien de tussenkomst niet gedekt wordt door onze garantievoorwaarden en dit volgens onze algemene verkoopsvoorwaarden. Bij een aanvraag tot interventie onder garantie dient de installateur ter plaatse aanwezig te zijn op het moment van de interventie, anders worden alle kosten aangerekend. Een eventuele garantieovereenkomst kan pas worden gegeven na verificatie door onze monteurs.

Interventie

Het werk van onze technici is beperkt tot het repareren of vervangen van de producten die daadwerkelijk door ons bedrijf zijn geleverd. Onze technici zijn niet bevoegd om aan andere elementen van de installatie te werken, of zelfs een defecte installatie te wijzigen.

Betaling

Elk verzoek tot tussenkomst van een aanvrager die geen zichtrekening heeft geopend bij ons bedrijf, zal pas worden gedaan na ontvangst van een aanbetaling van 120,00 EUR die moet worden gestort op onze rekening BE13 2750 2617 0039 (hieronder vermeld). factuur wordt opgesteld). Aubia zal het eventuele overschot crediteren en terugbetalen binnen 10 werkdagen na de interventie. De aanvrager verbindt zich ertoe de interventiefactuur te betalen binnen de 15 dagen na onze tussenkomst.Hulp nodig bij uw bestelling?