Retour

Indien u de geleverde goederen wenst te retourneren, kunt u dat doen door onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen.

 Na verzending ontvangt u een bevestigingsmail met een toegekende code .

  1. Indien u in het formulier voor de optie kiest dat MPI het transport dient af te handelen, zult u na de bevestigingsmail een ontvangstbericht krijgen met de geplande afhaaldatum en het geschatte uur. U dient het artikel volgens het onderstaande stappenplan gereed te maken voor transport.
  2. Indien u het transport zelf wenst af te handelen, gelieve alsnog het onderstaande stappenplan te volgen.

Opgelet:

  • Goederen die speciaal voor u besteld zijn, kunnen wij niet terugnemen.
  • Indien u voor de optie kiest om het transport door MPI te laten afhandelen, zullen de transportkosten bij u worden aangerekend.
  • In het geval dat MPI verantwoordelijk is voor een foute levering, zullen wij de transportkosten betalen.
  • In het geval dat de goederen voor afhaling op afgesproken tijdstip niet klaarstaan, worden  de gemaakte transportkosten aan u  aangerekend.

Stap 1

Stap 2

Stap 3

Na het inzenden van het retourformulier zult u een bevestigingsmail met een toegekende code ontvangen. De mail moet u afprinten en plakken op de doos waarin u het artikel terugstuurt.


Het product dat uw wilt retourneren dient bij voorkeur terug in de originele verpakking te zitten, inclusief alles wat in de verpakking zat bij de aanlevering.

Verpak het product in een transportvaardige doos of verpakking, zodat deze onbeschadigd bij ons magazijn aankomt.

Deze verstuurt u naar:


MPI Pumps & Irrigation
Hoge Mauw 1070
2370 Arendonk
België

Hulp nodig bij uw bestelling?